KarmaMedicina

TAROT, az életünk térképe

TAROT, az életünk térképe

Tarot jóslás, elemzés

2010. augusztus 12. - xalen

 

A MINKET FOGLALKOZATÓ KÉRDÉSEK, döntések, helyzetek, lehetőségek irányára muatat rá, akár a térkép az utazónak.
A döntést mégis a szabad akarat vezérli, hogy a megszerzett ismeretek birtokában merre is induljunk tovább.
Amennyiben a nagyarkánum lapjai megjelennek az értékelés során, azok életünk olyan csomópontjaira utalnak, melyen keresztül kell haladnunk, a választás nem a mi kezünkben van, de megismerve azokat, dönthetünk, hogy tompítjuk, vagy felerősítjük azon helyzetek, lehetőségek energiáit.
A tarot nem egy hagyományos "jóskártya", gazdag szimbólumrendszere alkalmas arra, hogy a legfinomabb változásokra, felhívja a figyelmet, és a kérdés helyes feltevése után a legpontosabb térképet adja kezünkbe életünk ismeretlen útjain...

 

NÉHÁNY NÉPSZERŰ KIRALÁS

 

EGY KÉRDÉS-egy válasz. Ez a legelterjedtebb expressz elemzés.Mivel egyetlen kártyát húzunk, ezért nagyon fontos, hogy a kérdést a legpontosabban tegyük fel.

 

EGÉSZSÉG a csakrák működése szerint, melyek a testünk fontos endokrinszerveire gyakorlnak hatást. A legpontosabb értékelést egészségünkről ennek tükrében kapjuk.

 

EGY HELYZET alakulásást, irányát mutatja a múlt jelen, jövő tükrében. Honnan indult, mi a gyökere, jelenleg milyen erők befolyásoljáj, és ez hová vezet.AZ IGEN VAGY NEM kérdés feltevésére adja meg a múlt, jelen tükrében a pontos választ, míg kronológiailag bemutatja mindkét oldal lehetőségeit.

 

PÁRKAPCSOLAT értelmezése, értékelése ahogyan gondolkodunk tudat alatt, érzünk, a másik iránt, és ahogyan mindzet megmutatjuk a külvilágnak.

 

AZ IGEN VAGY NEM kérdés feltevésére adja meg a múlt, jelen tükrében a pontos választ, míg kronológiailag bemutatja mindkét oldal lehetőségeit.

 

A KELTA KERESZT a kártya kirakásának az egyik legismertebb, legelterjedtebb módja. Annyira árnyalatosan világit rá az események környezetei, gondolati, érzelmi hátterére, a múlt, jelen jövő tükrében, hogy szinte minden kérdésfajtára választ kaphatunk általa.

süti beállítások módosítása