KarmaMedicina

TAROT, az életünk térképe

TAROT, az életünk térképe

A Tarot számok jelentése

2010. június 30. - xalen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÁSZ
A Nap az uralkodója. Mindennek a kezdete és a vége Arra hívja fel a figyelmet, hogy valami új kezdődik az életünkben. Egy újrakezdés lehetőségét is jelenti. Ez a kártya valaminek a kezdetére, vagy egy váratlan változásra utal.
 
 
KETTES
Párkapcsolatok és az ellentétek egyensúlyban tartásáról szól. A Hold befolyása alatt áll. Magában hordja a kettõsséget, a jót, a rosszat, a férfit, a nõt, a versenyszellemet, az odaadást. Néha egyik túlsúlyba kerül. Cél ennek az egyensúlyának megteremtése. A kettes szám arra figyelmeztet, hogy az egyensúly kezd felbomlani.
 
 
HÁRMAS
Ezek a lapok a tudat a test és a szellem hármasságáról beszélnek. Képviselik az alkotóerõt, a kezdeti sikerek folytatását jelzik. A hármas mindig a rövid távú sikerekrõl beszél. Ezek a sikerek nem tartanak örökké, ezért élvezzük a kivívott örömöket, majd lépjünk tovább. Együttmûködésre és fejlõdésre is utalhat, arra is szükségünk lesz plusz energiákra. Ez az egység lapja.
 
 
NÉGYES
A kiegyensúlyozottság és a szervezés lapja. A tudat, test, lélek földi vonatkozásokban való megjelenése. Az álmainkat a világhoz kell igazítani.
 
 
ÖTÖS
A kommunikációval és a változékonysággal áll kapcsolatban. Ez a kommunikáció jelentheti, hogy nézzük meg a hidat félelmeink és igényeink között. Hozzunk döntést és folytassuk, vagy hagyjuk abba a dolgainkat.
 
 
HATOS
A Vénusz uralma alatt áll. Békérõl, harmóniáról beszél. A dolgok a vártnál jobban alakulnak, de felhívja a figyelmet az ábrándozásokra is. A belsõ békénk iránti igényünket is kifejezi. Ezek nem csak a valós, hanem az általunk igényelt dolgokat is jelenthetik.
 
 
HETES
A tapasztalatunk révén megszerezett tudásunkkal kapcsolatos bölcsességet jelenti. Felhívja a figyelmet, hogy jóval többre vágyunk, mint az anyagi sikerre. Utalhat illúziókra, fantáziákra.
 
 
NYOLCAS
Az akadályok legyűrésérõl beszél. Ezek a pozitív változások lapjai., melyek a Szaturnusz uralkodása alatt állnak. Tele vannak energiával, új ismeretek elsajátításával.
 
 
KILENCES
A cselekvésrõl, bátorságról a sikerhez vezetõ állhatatosságról szolnak. Önbizalmat hirdetnek, függetlenséget, vagy negatív értelemben elszigetelõdést. Ezek a rendkívüli erõfeszítések lapjai, önállóságról és tökéletesség elérésérõl beszélnek.
 
 
TÍZES
Küzdelem lapjai, melynek célja a tökéletesség elérése, valaminek a lezárása, új kezdetek, új remények fuvallata. A Plútó uralja. Kizár minden felesleget az életünkbõl. Arra hívja fel a figyelmünket, hogy minden mozgásban van. A cél elérése után már látjuk a következõ tennivalókat, az új irányt.
 
 
 
süti beállítások módosítása