A Tarot életünk, létünk, gondolataink, érzéseink, érzelmeink lenyomatának tükre, mely a legpontosabb képet mutatja az "egész" lényünkről. Rendeltetésünk megtalálásában, spirituális emlékek felébresztésében, személyes élettervek megvilágításban és életutunk spirituális feltárásában nyújt segítséget. Olyan, akár egy GPS, mely biztonsággal elnavigál életünk ismeretlen útjain. Hogy rábízhassuk magunkat erre a különleges térképre, a legfontosabb, hogy megismerjük a használatát.

Szeretettel üdvözlöm!

Naptár

június 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Magamról

2012.02.06. 14:23 | xalen |

header.jpg

Energiagyógyászattal, önmegismeréssel, és önfejlesztéssel - reikivel, aurarétegekkel, mágiával, tarot elemzéssel, szimbolikával, asztropszichológiával, agykontrollal, számmisztikával, csakra -aura, - kristály gyógyászattal, színterápiával, önismeret fejlesztéssel életvezetései kérdésekkel - foglalkozom, amely EGÉSZségünk, energiarendszerünk kiegyenlített működéséről, gyógyításáról, a test-szellem-lélek harmóniájáról szól.

Ezoterikus tanulmányok:

· Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetem Parapsychológiai/Ember és Szellemisége Tanszék

· REIKI mester

· Reiki tanár

· AROLO/TIFAR mester

· Agykontroll

Területeim az élet és a sors, a karma minden területe – élethelyzet, prognózis, döntés helyzetek, lehetőségek feltárása, szerelem, párkapcsolati mágia, emberi kapcsolatok, anyagi helyzet, egészség, munkahely, tanulás kérdései, önmagunk megismerése, és lehetőségeink feltárása, és tanácsadás.

Eszközeim a Tarot kártya, Symbolon, számmisztika, tisztán -látás,- hallás, -érzékelés

Ezoterikus szakmai tapasztalatokat a párkapcsolat, emberi kapcsolatok, szerelem, siker, pénz, egészség, karrier, pályaorientáció, pályaválasztás, továbbtanulás, álláskeresés, döntési helyzet, előrejelzés,  anyagi helyzet alakulása, életút, karma, előző életek elemzése, képességek feltárása területein szereztem.

Munkám során segítek másoknak feltérképezni a lehetőségeiket, megkönnyíteni a választásaikat, összefoglalni a tapasztalásaikat, rávilágítani a valóság, maguk elől is elzárt dolgaikra, lehetőségeikre, rejtett tartalékaikra, valós énjükre, az életfeladataikra, élethelyzeteikre, melyeken keresztül kell haladniuk, vagy éppen el kell kerülniük, de a hogyan és miként az már a szabad akarat része.

Telefonos tanácsadás

astroshow-logo.png

Online elérhetőség

skype (3).png

My status

xalen skype adatlapjának megjelenítése xalen adatlap

xalen hívása skype-on xalen

Üzenetküldés Üzenet küldés

Felvétel a partnerlistára felvétel