A Tarot életünk, létünk, gondolataink, érzéseink, érzelmeink lenyomatának tükre, mely a legpontosabb képet mutatja az "egész" lényünkről. Rendeltetésünk megtalálásában, spirituális emlékek felébresztésében, személyes élettervek megvilágításban és életutunk spirituális feltárásában nyújt segítséget. Olyan, akár egy GPS, mely biztonsággal elnavigál életünk ismeretlen útjain. Hogy rábízhassuk magunkat erre a különleges térképre, a legfontosabb, hogy megismerjük a használatát.

Szeretettel üdvözlöm!

Naptár

augusztus 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Tarot jóslás, elemzés

2010.08.12. 12:38 | xalen | 2 komment

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A MINKET FOGLALKOZATÓ KÉRDÉSEK, döntések, helyzetek, lehetőségek irányára muatat rá, akár a térkép az utazónak.
A döntést mégis a szabad akarat vezérli, hogy a megszerzett ismeretek birtokában merre is induljunk tovább.
Amennyiben a nagyarkánum lapjai megjelennek az értékelés során, azok életünk olyan csomópontjaira utalnak, melyen keresztül kell haladnunk, a választás nem a mi kezünkben van, de megismerve azokat, dönthetünk, hogy tompítjuk, vagy felerősítjük azon helyzetek, lehetőségek energiáit.
A tarot nem egy hagyományos "jóskártya", gazdag szimbólumrendszere alkalmas arra, hogy a legfinomabb változásokra, felhívja a figyelmet, és a kérdés helyes feltevése után a legpontosabb térképet adja kezünkbe életünk ismeretlen útjain...

 

NÉHÁNY NÉPSZERŰ KIRALÁS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EGY KÉRDÉS-egy válasz. Ez a legelterjedtebb expressz elemzés.Mivel egyetlen kártyát húzunk, ezért nagyon fontos, hogy a kérdést a legpontosabban tegyük fel.

Kártyarakás >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EGÉSZSÉG a csakrák működése szerint, melyek a testünk fontos endokrinszerveire gyakorlnak hatást. A legpontosabb értékelést egészségünkről ennek tükrében kapjuk.

Kártyarakás >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EGY HELYZET alakulásást, irányát mutatja a múlt jelen, jövő tükrében. Honnan indult, mi a gyökere, jelenleg milyen erők befolyásoljáj, és ez hová vezet.AZ IGEN VAGY NEM kérdés feltevésére adja meg a múlt, jelen tükrében a pontos választ, míg kronológiailag bemutatja mindkét oldal lehetőségeit.

Kártyarakás >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÁRKAPCSOLAT értelmezése, értékelése ahogyan gondolkodunk tudat alatt, érzünk, a másik iránt, és ahogyan mindzet megmutatjuk a külvilágnak.

Kártyarakás >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AZ IGEN VAGY NEM kérdés feltevésére adja meg a múlt, jelen tükrében a pontos választ, míg kronológiailag bemutatja mindkét oldal lehetőségeit.

Kártyarakás >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A KELTA KERESZT a kártya kirakásának az egyik legismertebb, legelterjedtebb módja. Annyira árnyalatosan világit rá az események környezetei, gondolati, érzelmi hátterére, a múlt, jelen jövő tükrében, hogy szinte minden kérdésfajtára választ kaphatunk általa.

Kártyarakás >>>

xalentarot.uw.hu

 

Címkék: online tarotelemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://xalen.blog.hu/api/trackback/id/tr912216768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ulrikzsici 2013.07.05. 21:36:15

Ez nagyon király [url=http://joslasonline.com/blog/2012/12/22/tarot-kartya-vetes/]tarot kártya vetés[/url] blog

ulrikzsici 2013.07.05. 21:36:49

<a href="http://joslasonline.com/tarot-joslas/" >tarot jóslás</a>