A Tarot életünk, létünk, gondolataink, érzéseink, érzelmeink lenyomatának tükre, mely a legpontosabb képet mutatja az "egész" lényünkről. Rendeltetésünk megtalálásában, spirituális emlékek felébresztésében, személyes élettervek megvilágításban és életutunk spirituális feltárásában nyújt segítséget. Olyan, akár egy GPS, mely biztonsággal elnavigál életünk ismeretlen útjain. Hogy rábízhassuk magunkat erre a különleges térképre, a legfontosabb, hogy megismerjük a használatát.

Szeretettel üdvözlöm!

Naptár

május 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A Tarot számok jelentése

2010.06.30. 15:12 | xalen | Szólj hozzá!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ÁSZ
A Nap az uralkodója. Mindennek a kezdete és a vége Arra hívja fel a figyelmet, hogy valami új kezdődik az életünkben. Egy újrakezdés lehetőségét is jelenti. Ez a kártya valaminek a kezdetére, vagy egy váratlan változásra utal.
 
 
KETTES
Párkapcsolatok és az ellentétek egyensúlyban tartásáról szól. A Hold befolyása alatt áll. Magában hordja a kettõsséget, a jót, a rosszat, a férfit, a nõt, a versenyszellemet, az odaadást. Néha egyik túlsúlyba kerül. Cél ennek az egyensúlyának megteremtése. A kettes szám arra figyelmeztet, hogy az egyensúly kezd felbomlani.
 
 
HÁRMAS
Ezek a lapok a tudat a test és a szellem hármasságáról beszélnek. Képviselik az alkotóerõt, a kezdeti sikerek folytatását jelzik. A hármas mindig a rövid távú sikerekrõl beszél. Ezek a sikerek nem tartanak örökké, ezért élvezzük a kivívott örömöket, majd lépjünk tovább. Együttmûködésre és fejlõdésre is utalhat, arra is szükségünk lesz plusz energiákra. Ez az egység lapja.
 
 
NÉGYES
A kiegyensúlyozottság és a szervezés lapja. A tudat, test, lélek földi vonatkozásokban való megjelenése. Az álmainkat a világhoz kell igazítani.
 
 
ÖTÖS
A kommunikációval és a változékonysággal áll kapcsolatban. Ez a kommunikáció jelentheti, hogy nézzük meg a hidat félelmeink és igényeink között. Hozzunk döntést és folytassuk, vagy hagyjuk abba a dolgainkat.
 
 
HATOS
A Vénusz uralma alatt áll. Békérõl, harmóniáról beszél. A dolgok a vártnál jobban alakulnak, de felhívja a figyelmet az ábrándozásokra is. A belsõ békénk iránti igényünket is kifejezi. Ezek nem csak a valós, hanem az általunk igényelt dolgokat is jelenthetik.
 
 
HETES
A tapasztalatunk révén megszerezett tudásunkkal kapcsolatos bölcsességet jelenti. Felhívja a figyelmet, hogy jóval többre vágyunk, mint az anyagi sikerre. Utalhat illúziókra, fantáziákra.
 
 
NYOLCAS
Az akadályok legyűrésérõl beszél. Ezek a pozitív változások lapjai., melyek a Szaturnusz uralkodása alatt állnak. Tele vannak energiával, új ismeretek elsajátításával.
 
 
KILENCES
A cselekvésrõl, bátorságról a sikerhez vezetõ állhatatosságról szolnak. Önbizalmat hirdetnek, függetlenséget, vagy negatív értelemben elszigetelõdést. Ezek a rendkívüli erõfeszítések lapjai, önállóságról és tökéletesség elérésérõl beszélnek.
 
 
TÍZES
Küzdelem lapjai, melynek célja a tökéletesség elérése, valaminek a lezárása, új kezdetek, új remények fuvallata. A Plútó uralja. Kizár minden felesleget az életünkbõl. Arra hívja fel a figyelmünket, hogy minden mozgásban van. A cél elérése után már látjuk a következõ tennivalókat, az új irányt.
 
 
 

Címkék: TAROT eredete rendszere felépítése

A bejegyzés trackback címe:

https://xalen.blog.hu/api/trackback/id/tr942121013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.